Ikea monterings dag

Hei dere og god kveld 

I dag så har vi hatt en rolig Søndag hjemme. Siden vi var på Ikea i går (vlogg kommer) jeg kjøpte meg et nytt skrivebord og en ny "skuffeseksjon" hvis det er det det heter. 

Thomas hjalp meg med å sette det opp siden jeg ikker så handy av meg men jeg hjalp jo selvfølgelig til hehe. Jeg har brukt faren min sitt gammle skrivebord som sminkebord og det begynte mildt sagt å falle fra hverandre så jeg skulle dra ut den ene skuffen så følgte liksom ikke resten av skuffen med hvis det gir noe mening hehe.

SAMSUNG CSC

Føler at jeg har mye mer plass enn det jeg har hatt og det er kjempedeilig og slippe å ha ting strødd over alt. Føler det blir mer organisert og lettere å finne igjen ting.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

er super fornøyd med det jeg kjøpte og i tillegg fikk jeg det på Ikea family tilbud

Har planer om en sminkekolleksjon video hvis det er noe som kan være av interesse? kommenter gjerne om det er noe du vil ha

Resten av kvelden så skal jeg, Thomas og Ida (ei venninne) se på Petter uteligger de pårørende dokumentaren og ta de med ro resten av kvelden.

SAMSUNG CSC

 

Blir rart og litt godt å begynne på skolen igjen i morgen siden jeg har hatt vinterferie i en uke nå noe som har vært helt utrolig deilig. Men skal innrømme at det blir godt å komme i litt rutiner igjen.

Vi snakkes natta bye <3

  

3 kommentarer

Victoria Larsen

27.02.2017 kl.00:09

god natt <3

Eira

27.02.2017 kl.10:13

Vil gjerne se sminke kolleksjon :) Gleder meg til vlog og London innkjøp kommer! Elsker sånne videoer.

Lilli

27.02.2017 kl.14:32

Så kjekt :)

Skriv en ny kommentar

hits