Happy valentines dayHei dere :)

Happy valentines day sorry at det blir litt sein oppdatering men jeg har vært på skolen i dag og vært en tur i Sverige med Thomas så vi kom hjem litt sent men ja.

Etter skolen når jeg gikk av bussen så stod Thomas plutselig og venta på meg, når vi satte oss i bilen så la det blomster i fram setet og en liten pakke der som det var ørepropper i og så tok Thomas fram enda en pakke som liksom skulle høre til den og inni den så lå det en ny (eller kjøpt brukt) tlf som han hadde kjøpt til meg! Herregud kjente at tårene kom og kortet var kjempe søtt og en ny tlf trengte jeg virkelig har ikke hatt en ny tlf siden første året på VGS og tlf min slo seg av hele tia, strøm prosenten gikk opp og ned så den levde rett og slett sitt eget liv men jeg har ikke hatt penger til å kjøpe det nå siden jeg har spart til noe annet. 

Så nå har jeg en svart Samsung galaxy S5 men har ikke fått tatt bilde av den men dere vet sikkert hvordan den ser ut.


Se så fine blomster herregud Thomas hadde ikke trengt å gi meg noe men han er så søt <3 

 

Men ja vi dro til Sverige for å handle litt også spiste vi mat vi spiste på macern siden vi ikke hadde så mye penger på oss men det er vell lov engang i blant.

Som dere leste lenger opp så er jeg ferdig med utplasseringa nå jeg trivdes veldig godt der jeg jobba og ble så godt kjent med de ansatte der så håper jeg får mulighet til å komme tilbake dit igjen 

Men nå må jeg legge meg er sykt trøtt og har heldigvis fri fra skolen i morgen (Thank good for that)Sorry for Snapchat bilder og tlf bilder men er sent og kameraet er tomt for strøm sorry 

Vi snakkes i morgen (i dag hehe) natta <3

Én kommentar

Camilla

15.02.2017 kl.01:40

Så koselig!

Skriv en ny kommentar

hits