Bedre form og Sverige tur

Hei dere :)

I går så lå jeg rett ut på sofaen hele dagen var kvalm, hadde ikke matlyst og var veldig slapp hele dagen så ble ikke som jeg hadde planlagt. Skulle bruke dagen i går på lage litt innlegg og ta bilder men ja får ta det en annen dag.

Men til i dag dagen. I dag var mye bedre formen var veldig mye bedre så satser på å dra på jobb i morgen. Thomas, jeg og en venn av Thomas dro nemlig en tur til Sverige for å handle en del mat. Frysern var ganske så tom for mat så greit å få handla mye mat og godis hihi. 

Godis er nesten obligatorisk når man er i Sverige haha neida joda.

Når vi kom hjem så rydda jeg kjøleskapet for å få plass til mat og kaste mat som var dårlig og fikk pakka ut maten så ja veldig produktivt. Resten av kvelden gikk til å spise godis og se ferdig sesong 3 av the vampire diaries så da blir det sesong 4 next fy faen så spenndene både jeg og Thomas er helt opp slukt av den serien omg er det mulig og bli så hekta svaret er ja haha.

Nå skal jeg hoppe til sengs så blir det nok jobb i morgen. Herregud siste uka på utplassering veldig rart at 2 uker har gått så fort og vi er på tredje uka nå haha, men jeg trives veldig godt der så er nok derfor.

Tok noen outfit bilder før jeg dro

SAMSUNG CSC
Bukse fra HM, Singlet fra cubus, Cardigan fra Monki og Veske fra Spania

Ble bare et kjapt bilde i speilet før jeg dro rakk ikke å sette opp kamera stativet og knipse 20 bilder i forskjellige lys og bakgrunner hehe.

Natta håper dere har hatt en fin Søndag og har fått lada opp batteriene til en ny uke

Natta snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits