Kjedelig hverdag

Hei dere godt nyttår!

Tenk at vi er i 2017 gleder meg masse til et nytt år med nye muligheter.

I går så begynte vi på skolen igjen etter ferien. For å si det sånn så var det ganske hardt og var så utrolig trøtt så klarte så vidt å holde øynene åpne. 

I dag så har jeg merka at døgnrytmen ikke er helt på plass har vært trøtt og sliten i hele dag men etter skolen så ble det ikke mye avslapping hjemme neida for jeg og Ida dro på kremmertorget for å handle, se litt rundt på tilbuder og spist en deilig lunsj.

Skulle egentlig ikke ha noe men endte opp med 3 ting ups jaja får skylde på at det var tilbud og at jeg fikk et gavekort til jul.

Det første jeg kjøpte meg var en stripete t-skjorte fra hm so kosta 50 kr

SAMSUNG CSC
Sorry for dårlige bilder var kun på badet det var bra lys.

Så kjøpte jeg verdens diggeste kosegenser og kosesokker fra Cubus 

SAMSUNG CSC
genseren kosta 299 kr men var på salg til 124 kr

 

SAMSUNG CSC

 sokkene husker jeg ikke vanlig pris på men de var på slag til 34 kr Har de på nå og herregud så myke og gode love it love it.

Når jeg kom hjem i dag så var jeg hjemme en halv time ca for å lufte Falco så kom Thomas og faren hans for å hente meg så dro vi en kjapp tur til Hamar for at faren til Thomas skulle ordne noe.

på vei hjem så stoppet vi innom coop obs for å handle litt eh ja veldig spenende å høre på ja. Når vi kom hjem så stekte jeg vaffler som vi tok med opp til morfaren til Thomas som vi leier av siden vi skulle spille bingo med han. Var utrolig morsomt og koselig å spille bingo, selv om jeg var 1 tall unna fra å vinne 400 kr. Så surt. 

Nå så holder øynene mine på å dette igjen så jeg er veldig klar for senga nå er så utrolig glad for at jeg har fri fra skolen i morgen,

Merker det at når jeg sitter her å skriver nå så tenker jeg det at jeg har egentlig en veldig kjedelig hverdag. Jeg gjør nesten ingenting etter skolen så blir ikke så mye skrive om. Prøver å komme på litt andre innlegg jeg heller kan skrive om for at det ikke skal bli så lite oppdateringer.

 

SAMSUNG CSC

 

Da må jeg bare spørre hva vil dere lese om? hver så snill å svar så det blir lettere for meg å skrive noe dere liker og vil lese om.

 

forresten så kommer det julegave video. Jeg har allerede filmet den men må gjøre den på nytt siden jeg glemte så mye som jeg skulle ha med og lyse ville bare ikke så det ble helt ræva lys g da lager jeg heller en ny. 

Som jeg tenkte å filme i morgen.

Nei nå stikker jeg til senga og avslutter dette ganske så kjedelige innlegget så ja natta

Vi sankkes! kom med ønske om hva jeg skal skrive om.

Bye sov godt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits