Min julaften og daffe dagen i dag

Hei dere og god jul

Håper dere hadde en utrolig fin julaften i går jeg hadde det hvertfall kjempe koselig :). Begynte dagen med å jobbe i butikken til Thomas som var veldig koselig. Når vi kom hjem så chilla vi hjemme og så ferdig blåfjell 2 jakten på det magiske horn som vi begynte på kvelden før. Når klokka nærma seg 4 så begynnte vi å fikse oss og gjøre oss klare for Thomas (broren min) kom og henta meg og Falco så dro vi til mamma og feira julekvelden der.

Etter vi hadde spist middag så kom Thomas (kjæresten min) for å bli med å pakke opp gaver siden vi hadde fått masse gaver felles. Etter en koselig kveld hos mamma så gikk jeg og Thomas (kjæresten) hjem til oss og la oss til å sove med en gang vi kom hjem siden klokka var vell 12 halv 1 når vi kom hjem.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kjolen min er forresten en lang genser tror jeg men går til knærne på meg siden jeg er ganske kort.Men den er sykt digg, 

Kjolen er fra HM 

 

Dagen min i dag har egentlig vært veldig daff har sovet lenge og ligget på sofaen i pysj og sett filmer med Thomas.

Rundt 4 tia ble vi bet på middag hos foreldrene til Thomas som var veldig koselig så var vi der noen timer og satt å prata og så tv før vi dro hjem.

Nå sitter vi egentlig bare i hver vår sofa med pledd over oss og ser på  Flåklypa grand prix herregud går ikke lei den filmen ser den så og si hver jul :) så har vi ikke noe planer resten av kvelden og heller ikke noe planer i morgen heller. Er veldig deilig og ikke ha så mye planer.

Men jeg må bare spørre om en ting ser at mange lager video eller innlegg om hva man har fått til jul er det noe dere kunne tenke dere? At jeg viser hva jeg har fått til jul i en video eller et innlegg

Håper dere får en fin rom jul videre så snakkes vi i neste innlegg bye! 

Én kommentar

Anonym

27.12.2016 kl.17:49

Video med julegaver hadde vært kult!

Skriv en ny kommentar

hits