Hva jeg har i toalettmappa på tur

Hei dere

For ikke så lenge siden så jeg en video av Celina Karine og Agnes Lovise på youtube som var en hva vi har i toalettmappa på tur. Jeg synes den var veldig bra video så jeg ville lage et innlegg som er inspirert av den videoen.

SAMSUNG CSC
Det pleier å pakke i er denne toalettmappa fra H&M tror jeg, litt usikker siden jeg fikk den til jul av Lisa (i 2014). Den er veldig stor og får plass til mye som er veldig praktisk.

SAMSUNG CSC
Det første jeg tar med på tur er "kosmetikk pinner". Som er q-tips som er spiss i den ene enden og flat i den andre enden for å kunne fjerne sminke lettere.

 

SAMSUNG CSC

Det neste jeg ta med er liten teip rull tar ikke med hele den skjære greia bare selve teip rullen hvis det ga noe mening. Men ja jeg har begynt å bruke geleyeliner nå så for å få den rett og lik på begge sider av øyet så tar jeg en teip bit på enden av vært øye lokk hvis det ga noe mening. 

SAMSUNG CSC

Solkrem til ansiktet er jo selvfølgelig viktig å ha med. Har med til kropp og hvis noen lurer eller pappa tar med hihi.

SAMSUNG CSC
Barberhøvelen min må jeg jo også ha med på tur.

SAMSUNG CSC
En antibac er veldig greit å ha med, denne er forresten i lukten "cherry".

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC
Så tar jeg med en super fin sommer neglelakk fra TL design i fargen "Celina Karine" som jeg synes er utrolig fin og sommerlig. Skal prøve å få spart opp til Agnes sin som kan bli sykt fin på høsten.

SAMSUNG CSC
En deodorant er jo viktig og ha med siden man svetter litt ekstra om sommeren og da har jeg denne fra Nivea som er min favoritt.

SAMSUNG CSC
Så tar jeg med en leppepomade med spf 30 som jeg kjøpte i Spania.

SAMSUNG CSC
Så tar jeg med en reise flaske til parfyme fra Sephora som jeg kjøpte i Polen. Parfymen jeg fyller den med er Victoria`s secret bodymist i lukten "vanillalace" siden den ikke er sånn super sterk men lukter fortsatt veldig friskt.

SAMSUNG CSC
Tar med sjampo og balsam fra Loreal paris Elvital (den røde flaska). Tar de oppi disse 2 flaskene så jeg slipper å ta med hele flaska for å spare plass og jeg skal bare være en uke så dette holder.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Når jeg skal fjerne sminka så bruker jeg simpel sminkefjerner på huden og Nivea sin eyemakeup remover (som jeg glemte å ta bilde av) på en bomullspad på øyesminka

.SAMSUNG CSC
Når jeg har fjerna sminka så tar jeg en mary kay 3 in 1 cleanser som jeg bare vaske ansiktet med for å vær sikker på at all sminka er borte.

SAMSUNG CSC
Så tar jeg selvfølgelig tannbørste og tannkrem.

Til slutt så må jeg bare vise dere en utrolig praktisk som jeg har bestilt fra Aliexpress nemlig en kostholder som man kan ha koster i når man skal ut å reise og så kan den deles i 2 så det blir 2 kopper som du kan ha sminka i. Utrolig fin og kjekk å ha med og den var super billig betalte 35 kr for den som jeg synes er verdt det. 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC
Viser ikke sminka jeg tar med, men måtte bare hvis dere denne siden det er så kul og praktisk.

Men ja håper dere likte dette innlegget så snakkes vi bye! 
 

 

4 kommentarer

Henriette Celin

29.07.2016 kl.09:21

Nyttige og fine ting dette (:

Pernille

29.07.2016 kl.10:42

Er mye kjekt vi jenter har i toalettmappen våres. Jeg har mye av det samme :)

SiljesWorld

29.07.2016 kl.11:54

Så utrolig fine ting du tar med deg :D

Har aldri sett slik q-tips før, haha! Syns vanlig q-tips funker like greitt eg :D

Ha en fin fin dag :D <3

julieknudsen

29.07.2016 kl.12:01

SiljesWorld: ha en fin dag du å :)

Skriv en ny kommentar

hits