Eksamen på kjøkkenet Check og kort hår?

Fikk ikke oppdatert dere i går etter at jeg kom hjem fra frisøren fordi jeg øvde til eksamen på kjøkkenet som jeg hadde i dag. Men kan slenge med ett før og etter bilde under:

Dere som følger meg på instagram har nok sett bilde allerede siden jeg la ut dette bildet:


Hvis du ikke følger meg på Instagram så heter jeg forresten Julie_marie_knudsen 

Et litt bedre bilde shit for en forandring er drit fornøyd 


Har ikke farget håret hvis noen lurer det er bare lyset på etter bildet som er helt ræva hehe og at jeg hadde akkurat dusja og det var ikke helt tørt.

Klipte meg forresten på Hairport kongsvinger og det at  jeg pendla til Kongsvinger på fri dagen min for å klippe håret sier vell litt om hvor godt jeg liker servicen der, digger den salongen de som jobber der super flinke absolutt verdt å ta en tur innom.

 

Men til dagen i dag. I dag så har jeg hatt eksamen på kjøkkenet og jeg fikk laks som hovedråvare yey!

Lagde lakseburger med salat, dressing og hjemmelagde hamburgerbrød og til dessert ble det tilslørte bondepiker eller "avslørte" bondepiker som noen kaller det haha liker det navnet litt hihi.

Resultatet av det jeg lagde:
Når jeg hadde muntlig høring etter å ha servert gjestene mine så fikk jeg helt gjerneteppe og glemte alt jeg kunne. Men tror det gikk helt ok.

da jeg kom hjem så sov jeg noen timer siden jeg var så sliten. Så kom Thomas (kjæresten min) og Thomas (broren min) på besøk og spiste pizza med meg og mamma mens vi så på Grease på tv (elsker den filmen) som var sykt koselig.

Det er ganske seint nå men ville bare oppdatere dere siden jeg ikke fikk gjort det i går. 

Nå så skal eg og Thomas legge oss.

Natta!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits