Lørdags kos :)

Hei dere!

På Lørdager så pleier jeg egentlig og dra på ridning, men i dag så ble det avlyst. Så da ble jeg heller med Thomas en tur på jobb i dag for å holde han litt med selskap og hjelpe han litt. 

Noen bilder jeg tok før vi dro i dag:

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Genseren er fra Cubus

Det ble en ganske stille i dag men en del salg. Det morsome var at i dag så har jeg faktisk lært meg kassaparatet haha. Synes det er litt gøy for da kan jeg hjelpe han litt mer liksom.

Da vi kom hjem så gjorde vi ikke noe spesielt til etter middagen. Etter vi spiste middag så lagde jeg og moren til Thomas frukt salat som smakte utrolig godt. Vi spilte en runde kort før vi så på en film som gikk på tv2 livsstil som heter "Mens du sov". Jeg synes den filmen er utrolig fin. Virker som Thomas og moren hans også likte den som er utrolig bra. 


Meg, katta dems og bikkja dems i sofaen. "Chiksa i sofaen" haha

Nå så skal jeg og Thomas legge oss til å sove men tenker og begynne å skrive på innlegget om russeklærne mine. Veit det innlegget kommer litt seint men har ikke fått tatt bilder av alt, men det kommer. Vi har også litt dårlig nett hjemme nå så ja, men skal prøve å få det til så fort som mulig.

Men ja vi snakkes i morra natta!


 

Én kommentar

jesus4areason

29.03.2016 kl.02:55

sååå koselig :-) ønsker deg en fin tirsdag <3

// Benedicte

Skriv en ny kommentar

hits