Påskeferie og en litt interessant Sverige tur

Hei dere og god påske

I dag så er det vært en ganske lang dag.

Først så dro jeg på skola for å jobbe i kantina noen timer. Var ikke så mye å gjøre men ganske artig egentlig.

Da jeg var ferdig så dro jeg og Thomas en tur til Sverige. På bussen på vei til Sverige så klarte jeg sefølgelig og bli kvalm og få vondt i huet og det ble ikke noe bedre av at bussen kjørte over masse fartsdumper og i en del svinger. Kan tro jeg var ganske kvalm da jeg kom fram til sentret. Det første jeg gjorde da jeg kom inn på sentret var å gå rett inn på doen og spy. Herregud verste jeg veit satt og grein fordi det ikke var noe godt i det hele tatt.

Men kom meg ut av doen etter 20 min og stakkars Thomas måtte vente på meg. Da vi begynte å gå lenger inn på sentret så gikk vi på macern for og spise siden jeg ikke hadde spist så mye som også kanskje er grunne til at jeg ble dårlig(?). 

Turte ikke å spise så mye så kjøpte meg en pomme frites og en liten cheeseburger etter vært når jeg kjente at det gikk bra med å spise.

Etter at vi hadde spist så gikk vi rundt og kikka og handla litt. Kjøpte ikke så mye spesielt bare det vanlige på en harry handel. Kjøpte sminkefjerner, redbull, en energi drikker som jeg ikke husker hva heter, ett brett med 24 bokser cola zero ( er en colaholiker bare med zeroen) og yoghurt nøtter. Tror det var alt jeg kjøpte ikke så mye spenndene egentlig.

SAMSUNG CSC

Orka ikke å bære brette på bussen og så hjem til meg siden det er litt å gå. Så tok med meg bagen min og butta all busen oppi der. Ganske smart løsming egentlig. 

Da vi kom hjem så dro vi hjem til meg for å legge fra meg varene mine og pakke veska mi med klær siden jeg skal sove hos Thomas i helga.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Her ser dere forresten mitt lille lager med drikke. Tror jeg har for en ganske god stund nå haha.

Resten av kvelden har i sett tv, prata og spillt zatzy med foreldra hans som var utrolig gøy.

Veit det innlegget her kom litt seint men har ikke hatt mulighet til å blogge før nå 

Men må legge meg nå så natta vi snakkes i morra :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits