jeg er tilbake! :)

Hei dere!

(Dette innlegget skulle kommet ut i går men har dårlig nett hjemme så må legge det ut på skola nå)

Som dere sikkert har merka så har jeg ikke blogga her på en liten stund. Det er fordi jeg tok meg en liten pause fra bloggen. Grunnen til det er at jeg ikke har hatt det så veldig bra med meg selv og har vært litt langt nede. Kommer ikke til å gå inn på noe detaljer om det nå men tenkte bare å skrive kort om det nå.

Men uansett jeg er tilbake nå og har mange planer og ideer om innlegg jeg vil skrive framover så det er litt å glede seg til.

Nå så tenkte jeg å skrive litt om hva Jeg og Thomas gjorde i går. I går var jeg og Thomas en tur i Elverum siden det har vært Grundsetmart`n i helga så vi tok oss en tur til Elverum for å sjekke om det fortsatt var noen boder åpner, men da vi kom dit så var de fleste bodene borte. Der tivoliet sto var det noen boder som var åpne. Blant annet en smultring bod der Thomas kjøpte smultringer som smakte utrolig godt. Like ved så var det en bod der de solgte Belgiske vaffler og mye annet godt og jeg som elsker Jordbær og sjokolade kjøpte da ett spyd med 3 saftige og store jordbær med sjokolade rundt. Herregud kjenner jeg får vann i munnen av å tenke på det.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Etter på så gikk vi litt rundt og så litt til vi endte opp med å spise en super god kebab middag.

Da vi hadde spist var det fortsatt en god stund igjen til bussen vår kom så vi gikk innom kiwi en tur for å kjøpe litt så godt siden det er billig smågodt nå som dere sikkert har fått med dere. Vi kjøpte ikke så mye siden for mye godis er ikke bra heller. Da vi var ferdige på Kiwi så gikk vi en liten tur langs Glomma som var sykt koselig. Fikk også tatt noen fine bilder også

.SAMSUNG CSC
Genser// BikBok

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Når vi kom hjem så vi ferdig en film vi begynte på for noen dager siden og har bare slappet av resten av kvelden.

Vi snakkes! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits