update fra gårsdagen

Good morning sunshines!

Nå tenkte jeg og bare oppdatere dere litt om gårsdagen. I går så var jeg og Renate en tur på strømmen storsenter. Jeg har aldir hvert der før, men fy faen så stort det er. Herregud jeg og Renate fant nesten ikke fram til butikkene og gikk i sirkel flere ganger. Etter en stund så fikk Renate melding om at ei venninne av henne var der så vi gikk og møtte henne på macern. Vi tre hadde macern date som var utrolig koselig.


 

jakke// cubus, genser// Monki, Bukse// cubus

Husker ikke om jeg nevnte det i forrige innlegg men som dere ser så har jeg farga håret lilla, fordi jeg savna og ha lilla hår. Ble utrolig fornøyd.
 

Når man er på ett så stort senter så ble det seff litt shopping. Kjøpte ikke så mye men kan vise dere hva jeg kjøpte.

Da jeg fant ut at du har Inglot der så måtte jeg sefølgelig innom der også fant jeg noe der. Jeg kjøpte en lip paint i fargen 58 som er en utrolig fin lilla farge.SAMSUNG CSC
 

Det neste og siste jeg kjøpte meg er en faundation fra Loreal paris som heter infallible 24H- matte i fargen 12 natural rose.

SAMSUNG CSC

Har vurdert å kjøpe denne utrolig lenge, men har aldri blitt til å kjøpe den. Nå så er det 30% av på loreal paris sine produkter hos Cubus så da grep jeg sjansen siden jeg også hadde litt igjen på 2 gavekort hos cubus som jeg fikk til jul.

 

Så ja det var litt om gårsdagen.

Nå så sitter jeg og Renate og ser på en film som heter Step up 3 og bare slapper av. Skal snart hoppe i dusjen tror jeg. 

Så håper jeg dere får en super fin dag videre så snakkes vi bye! 

 

 

2 kommentarer

Linneah Dimitrova

25.02.2016 kl.13:03

Virker som en fin dag! Og håret var rå stilig :)

Ha en fin dag videre :D

eveliin

25.02.2016 kl.14:21

så fint antrekk og fine innkjøp:D

Skriv en ny kommentar

hits