Ikke alltid like lett å være ungdom i 2015

Nå i 2015 blir mange jenter, gutter, voksne og barn mobba og erta fordi de er overvektige.

Jeg er selv overvektig og har vært det hele livet. Har blitt mobba og fått kommentarer for det. Fikk det mye når jeg var liten, men ikke så mye nå lenger. Kan hende at jeg får det en sjelden gang. Har alltid slitt med selvtilliten min og det kommer nok alltid til å gjøre. Jeg er ikke alene om det, det er veldig mange som sliter med selvtilliten. Det å være overvektig er jo ikke bra, men samtidig så er det på en måte også litt bra siden at hvis hele verden skulle sett like tynne og fine ut så hadde det jo blitt en ganske kjedelig verden.

Det er utrolig mye kroppspress nå fortiden dessverre. Når du går på internett eller ser på tv så ser du masse reklamer for forskjellig metoder å slanke seg på. Mange av disse måtene tror jeg egentlig ikke kan være så sunne som det skal ha det til. Å bytte ut vanlig mat med pulver eller andre ting kan ikke være sunt. Det er heller bra å spise vanlig mat som grov brød med ost og skinke på, kjøtt eller fisk med potet eller pasta og grønnsaker, drikke vann og trene sånn at du går ned i vekt på en vanlig og sunnere måte. Jeg trener selv mest fordi jeg faktisk synes det er gøy. Jeg går på kickboksing, rir og går mye tur med hunden min. Pleier å gjøre dette fordi jeg synes det er gøy og fordi jeg vil komme meg litt i form og få en litt finere figur men det er mitt valg. Har ikke tenkt til å bli sykt tynn mel vil bare ha litt mindre mage og ikke så mye fett litt her og der. Men ikke tren hvis du ikke synes det er gøy og prøv og ikke la deg bli pressa av andre til å trene.

På mange blogger så finner du helst tynne jenter som legger ut bilder av seg selv i en shorts og en crop topp eller i en bikini. Mange unge jenter ønsker seg en kropp som de kan være komfortable i og vil kunne å gå sånn ute blant folk eller i det minste ta ett bilde som de blir fornøyde med. Prøv og ikke la dere føle dere pressa av å se sånn ut.

Jeg vet at jeg sikkert får litt hat for dette innlegget men det får bare være dette er mine meninger. Jeg synes at alle skal være fornøyde med sånn som der er fordi alle er like nydelig på hver sin måte. Til slutt tenkte jeg å legge ut noen bilder av meg i treningstøy som sitter tett inntil kroppen for å vise at jeg har fett og valker på kroppen. Kan ikke si at jeg er 100% fornøyd med kroppen min men jeg vil ikke skamme meg over den. Hver så snill og ikke klikk hvis jeg har skrevet noe i dette innlegget som dere ikke er enige i. Hvis dere ikke er enige i noe av det jeg har skrevet så kan dere bare likeså godt krysse ut denne siden.

Håper at dere likte dette innlegget :) Legg gjerne igjen en kommentar om hva du synes om dette innlegget :)Sånn ser min kropp ut og den skal jeg være fornøyd med <3

Vi snakkes! :)

2 kommentarer

maren

14.10.2015 kl.09:38

jeg er stolt av deg jeg, Julie <3

julieknudsen

14.10.2015 kl.20:35

tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits