Oslo med klassa

 Hei!

Nå tenkte jeg å forteller litt om gårsdagen. som dere sikker har fått med dere ved å lese overskrifta så var jeg i Oslo i går på klassetur. Vi dro dit for å se på Mathallen som er et slags sted der du kan se på forskjellige boder som står der og som selger mange forskjellige typer mat, drikke og kaker/bakevarer.

Vi blei oppdelt i grupper og fikk ett oppgave ark som vi skulle svare på noen spørsmål på, med å spørre i bodene.

Når vi var ferdig så fikk vi gå litt rundt og se i de forskjellige bodene. Vi fant en bod som het "bondens marked" der de solgte blant annet is. vi endte opp med å kjøpe oss hver vår is som smakte kjempe godt. De hadde mange smaker å velge mellom, jeg valgte en smak som heter jordbær sorbet som smakte fryst jordbærsyltetøy. Når vi hadde spist is så gikk vi rundt og kikka til vi fant en bod som solgte makroner. Det var mange makroner der i mange forskjellige farger. Siden jeg er så svak for sånt så endte jeg opp med å kjøpe meg 3 makroner. En i smaken sjokolade, en i kokos og en i champange. De smakte utrolig godt.  

Etter Mathallen så kom bussen å henta oss og kjørte oss ned til sentrum der vi blei satt av like ved rådhuset. Vi gikk opp til Karl Johans gate og handla der i ca 3 timer. det var utrolig mange butikker og jeg kjøpte meg 3 ting som kommer i ett annet innlegg. Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe mye mer men fant liksom ikke no. 

Etter noen fine timer i Oslo gikk vi til bussen og satte snuta hjemmover. 

Til slutt så skal dere få se litt bilder jeg tok i Oslo.  de solgte også litt sjokolade der jeg kjøpte makronene 
Kan også vise dere noen antrekk bilder jeg tok da jeg kom hjem:

hehe fin fokus ja.. 


 følte bare for å ta et bilde bak fra hehe

Jakke: Vero Moda

Topp: Gina tricot 

Bukse: Lindex

sko: converse

Smykke: H&M

 

Vil dere ha ett innkjøps innlegg?

Hva synes dere om antrekket?

Vi snakkes! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits