helga mi

Hei tenkte og oppsummere helga mi siden jeg ikke har att tid til å blogge.

Fredag:

På skolen på Fredag så hadde vi først gym. Etter gymmen hadde vi råstoff da gikk vi bare gjennom hva vil skulle gjøre på kjøkkenet. Jeg husker faktisk ikke hva vi lagde på kjøkkenet den dagen haha litt kort hukommelse. Da jeg kom hjem fra skole så gjorde jeg ikke så mye. Er alltid ganske sliten etter skolen (spesielt på Fredager) så jeg gjorde ikke så mye. Bare chilla hele kvelden foran tv`n, noe som var utrolig godt.


 starta litt tidlig med julebrusen i år hehe :)

 

På Lørdag dro jeg til stallen og var der meste parten av dagen. Vi gjorde mye forskjellig,vi trente på barbak som jeg kjente veldig i låra etter på siden det er en god stund siden jeg rei barbak sist og vi trente en del balangse barbak også så lår musklene mine fikk virkelig kjente ja, vi prøvde på litt voltige men jeg prøvde ikke siden jeg ikke er så sprek og er ganske pysete hehe, vi øvde også litt på kjøring. synes det er utrolig fint og kunne dra dit etter en lang skoleuke. Da jeg kom hjem så forta jeg meg i dusjen og ordna meg før jeg dro til Maren og sovover der. Som var utrolig koselig som alltid og der er ganske lenge siden sist.

 

Fineste Loke gutten <3

 

På Søndag var jeg hos Maren hele dagen. vi gjorde ikke så mye bare slappet av og så på tv og dreiv litt på nettet. vi spiste en super god middag der og en drit god dessert. Seinere på kvelden så dro jeg hjem, Da jeg kom hjem så jeg på  sesong premieren av bloggerne på tv2 bliss. Resten av kvelden gjorde jeg ikke noe spesielt bare slappet av.

 

Vi blogges! :)

2 kommentarer

rems

28.10.2014 kl.23:06

julebrus!! Blir i sykt julestemning av julebrus!! :D

julieknudsen

29.10.2014 kl.11:07

:)

Skriv en ny kommentar

hits