Lenge siden sist (Beklager)

Hei

Ja sist gang jeg blogga var jeg i Polen med klassa på tur. Fikk ikke blogga noe mer under turen fordi jeg rett og slett glemte det, nette var litt dårlig og fikk ikke tid før på kvelden og da var jeg som regel stup trøtt og sliten. Jeg bestemte meg heller og skrive ett innlegg for hverdag i fra turen da jeg kom hjem. skal ikke gjøre det nå men bare informerer om det :D


 Så til dagen min i dag. I dag har jeg ikke vært på skolen fordi jeg hadde nesten ikke sovet i går natt. Lå våken og hosta og våkna i dag jævla trøtt og sår i halsen. Fikk vondt bare jeg prøvde og snakke så jeg holdt meg hjemme i dag.

Jeg har ikke gjort så mye i dag men har gjort litt skole arbeid men ikke så mye annet så..... ja en gnaske "spendenne" dag for meg i dag men jaja føler meg litt bedre nå så jeg skal komme meg på skolen i morgen :Dvi blogges! :)

3 kommentarer

Anonym

05.06.2014 kl.19:28

Meget stilig og vakker blogg. Jeg må si at du har virkelig brukt mange teknikker i dette verket. Men vis jeg skulle stusse på noe så synes jeg at du skal ha litt flere innlegg! Elsker bloggen din!

Anonym Kritiker

05.06.2014 kl.19:30

nette - nettet*

hverdag - hver dag*

skal - Skal*

det - det.*

gnaske - ganske*

spendenne - spennende*

morgen - morgen*

Du har også glemt komma 4 plasser. :)

julieknudsen

05.06.2014 kl.19:36

tusen takk
ja skal prøve på flere innlegg :)

Skriv en ny kommentar

hits